Poziv na konferenciju “Putničke agencije partneri” u Imotskom

Poštovani,

U posljednje vrijeme dosta naših iznajmljivača traži pomoć od strane TZ Imota u pronalaženju turističkih agencija koje bi preuzele brigu oko punjenja njihovim objekata, a istodobno je sve veći broj agencija koje žele imati udio na našem tržištu. Zbog toga Vas pozivamo na konferenciju Putničke agencije partneri koja će se održati u petak 26. travnja 2019. s početkom u 10:00 sati u  Dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Imotski, Ante Starčevića 7

Na konferenciju, koja se organizira u suradnji HGK Županijske komore Split i Turističke zajednice grada Imota, pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, OPG-ovi, hoteli, hosteli, kampovi, agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta i svi dionici u turizmu s područja Turističke zajednice Imota.

.Konferencija će u svom prvom dijelu imati dvije teme i to:

  1. Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi
  2. Putničke agencije partneri domaćinima

Prvom temom se želi sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske Županije.

Drugom temom konferencije želi se pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s prednostima rada s putničkim agencijama u smislu posredovanja u prodaji (bookinga) obiteljskog smještaja.

U drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama – posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca OVDJE ili direktno na mail nbusic@hgk.hr, najkasnije 25. travnja do kraja dana.

Možda ti se također svidi...