Slovenci „ludi“ za Makarskom Rivijerom i Biokovom

Nije tajna da Slovenci vole Hrvatsku. No, predstavljanje Turističkih zajednica Makarske Rivijere, Imotskog, Vrgorca i Parka prirode Biokovo u Mariboru, prvo zajedničko nakon 2005. godine, pokazalo se kao pun pogodak, izazvavši ogroman interes najvećih slovenskih radijskih, novinskih i televizijskih kuća.

Od 15. do 18. ožujka u organizaciji najveće slovenske turističke agencije „Relax turizem“ predstavnici naše destinacije na novinarskim konferencijama, radijskim emisijama te na završnoj večeri koju je pohodilo više od 400 Slovenaca pokušali su približiti svima ponudu ljepota i aktivnosti koje skriva naša destinacija.

Uz domaći pršut, domaće vino i slane inćune svi su pomno slušali o našoj destinaciji, postavljajući brojne upite. Delegaciju naše destinacije osobno je primio i direktor za turizam u Mariboru, potvrdivši kako je Slovencima Makarska Rivijera oduvijek bila među najomiljenijim destinacijama.

Nema sumnje kako će nakon trodnevnog predstavljanja destinacije u Mariboru koji je bio izuzetno kvalitetno medijski popraćen broj slovenskih turista već ove sezone zabilježiti značajan porast.

Predstavitev Makarske riviere in Zabiokovlja v Sloveniji

Predstavitev Makarske riviere in Zabiokovlja bo v Mariboru 16. in 17. 3. 2023

Možda ti se također svidi...