Tradicionalna manifestacija “Imota Family Day” 21.07. u ulici Ante Starčevića

Ove godine se treći put održava ulični festival zabave i glazbe “Imota Family Day”.21.07.u ulici Ante Starčevića od 18 do 21 sat s nama su Mažoretkinje grada Imotskog, KU “Pleter”, TKD Imotski i klaun Srećko, a od 21 sat u suradnji s Croatia International Jazz Festivalom imamo pravu glazbenu poslasticu – američki sastavi The Soul Research Foundation i The Inevitables, te kanadski sastav Youth Singers of Calgary.
The Soul Research Foundation i The Inevitables dolaze nam iz Sjedinjenih Američkih Država i pravi su predstavnici novog vala američkih bendova koji miješaju utjecaje klasičnog jazza, funka i swinga s modernim r’n’b i soul zvukom stvarajući rasplesanu atmosferu, te s lakoćom dižu publiku na noge.
Youth Singers of Calgary sastav je koji okuplja gotovo 50 pjevača iz kanadskog grada Calgarya. Od 1985. kada su osnovani, širili su se i okupljali djecu i mlade s posebnim talentima za pjevanje, ples i kazalište, te danas nude inovativan i autentičan odgovor na klasične show zborove američkog podneblja i predstavljaju atrakciju kamo god dođu. Ove godine u sklopu svoje svjetske turneje posjetit će Španjolsku i Hrvatsku. 

Možda ti se također svidi...