TZ Imota i K.U.M. Proložac za turiste izrađuju brošuru poljoprivrednih proizvođača

Udruga K.U.M. Proložac uputila je priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

“Turistička zajednica Imota i udruga K.U.M Proložac nastavljaju niz uspješnih zajedničkih aktivnosti.

„Imotska pijaca“, u javnosti iznimno popraćena Facebook stranica s preko 8000 članova koju vode i administriraju članovi udruge K.U.M Proložac, uskoro će dobiti i tiskano izdanje.

Naime, u suradnji s TZ Imota, dogovorena je aktivnost kojom će se Imotska pijaca pretočiti u brošuru na hrvatskom, ali i engleskom jeziku.

Brošura je zamišljena kao besplatni promidžbeni materijal imotskih OPG-ova i proizvođača koji će na ovaj način, zajedničkim snagama s TZ Imota lakše doprijeti do kupaca – domaćih, ali i stranih turista koji će boraviti u Imotskoj krajini.

S obzirom sa je Imotska pijaca višestruko prerasla u početku zamišljene okvire i na neki način nas zadužila da i dalje aktivno sudjelujemo i upravljamo ovim virtualnim okupljalištem, dogovorili smo i dodatnu vrijednost ovom našem volonterskom projektu od kojeg mi, kao pokretači i administratori nemamo direktnu korist, osim što kao i cijela Imotska krajina, kupujemo zdravo i kvalitetno te pomažemo domaću proizvodnju, kupovinu i prodaju.

Pozivamo SVE imotske OPG-ove da nam dostave svoje podatke – točan naziv OPG-a, MIBPG – broj poljoprivrednog gospodarstva te djelatnost kojom se bavi i nekoliko rečenica koje ih najbolje opisuju.

Prijaviti se mogu i OPG-ovi koji osim proizvodnje i prodaje hrane i pića u svojoj ponudi imaju i druge aktivnosti (npr. kušaonice domaćih proizvoda, vina, meda i slično i/ili izletničke aktivnosti, organizaciju događaja ili apartmanski smještaj).

K.U.M. Proložac i TZ Imota će nakon što prikupimo podatke BESPLATNO za OPG-ove tiskati brošuru te ju reklamirati i predati imotskim iznajmljivačima kako bi i strani gosti također mogli kupovati i konzumirati izvorno –  domaće i imotsko.

Potrebne podatke dostavite na mail kum.prolozac@gmail.com najkasnije do 25.veljače 2021.godine.

Za više informacija javiti se možete na mail adrese i brojeve telefona :

Josipa Rimac Vlajčić – 095 872 1485     E mail: josipa.rimac@gmail.com

Hrvoje Grbavac Garac – 095 503 7181    E mail: hrvojegarac@gmail.com

Aktivnosti se provode u sklopu projekta udruge K.U.M. Proložac „Ruralni prostor i mladi – nova razvojna šansa“ uz podršku Ministarstva poljoprivrede.”

Možda ti se također svidi...